Image

Onze Diensten


Alle organisaties zijn net weer even anders en ieder heeft zijn eigen behoeftes en doelstellingen als het gaat over de circulaire economie. Daarom bieden we verschillende routes aan die u helpen de stappen te zetten die het beste bij uw vraagstuk passen. Wordt u graag op weg geholpen, dan kan dit met de Inspiratie Route. Bent u geïnteresseerd in een snelle oplossing voor uw reststroom, dan bieden wij de Snelle Route. Gaat u liever samen met ons de diepte in om een product naar wens te ontwikkelen van uw eigen restmateriaal? Dan is de Uitgebreide Route geschikt. Heeft u al een concreet product-idee dat geproduceerd moet worden op een maatschappelijk verantwoorde manier? Neem dan een kijkje bij de Realisatie Route.

Inspiratie Route


Image

Wordt u graag op weg geholpen, dan kan dit met de Inspiratie Route. 


Lees meer over de Inspiratie Route

Snelle Route


Image

Bent u geïnteresseerd in een snelle oplossing voor uw reststroom, dan bieden wij de Snelle Route.


Lees meer over de Snelle Route

Uitgebreide Route


Image

Gaat u liever samen met ons de diepte in om een product naar wens te ontwikkelen van uw eigen restmateriaal? Dan is de Uitgebreide Route geschikt.


Lees meer over de Uitgebreide Route

Realisatie Route


Image

Heeft u al een concreet product-idee dat geproduceerd moet worden op een maatschappelijk verantwoorde manier? Neem dan een kijkje bij de Realisatie Route.


Lees meer over de Realisatie Route

Brochure aanvragen


Wilt u graag onze brochure ontvangen om onze diensten op een later moment terug te lezen of om de informatie te delen met collega's?
Druk dan op de button hieronder om de brochure te downloaden.


Vraag brochure aan