Image

Realisatie Route


Image

Voor de realisatie van de circulaire ideeën die resulteren uit de begeleidingstrajecten heeft VerdraaidGoed een sterk netwerk van circulaire ondernemers en producenten. Samen met hen werken we de ideeën verder uit en worden ze gerealiseerd. Indien mogelijk worden hier mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij betrokken. 


Toen VerdraaidGoed in 2011 werd opgericht, lag de focus op productontwikkeling. Met ons team bestaande uit voornamelijk industrieel ontwerpers hebben we in de eerste jaren gewerkt aan een divers en aansprekend portfolio, waarmee we konden laten zien wat voor mogelijkheden er zijn met restmateriaal.

Onze producten worden zoveel mogelijk gemaakt in Nederlandse sociale werkplaatsen, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Omdat we produceren in Nederland voorkomen we grote transportafstanden en kunnen we er zeker van zijn dat onze producten onder goede arbeidsomstandigheden worden gemaakt.


Van koffiedik naar notitieboekVan spandoek naar tasVan treintijdbord naar dienbladOnze Merken


Sinds VerdraaidGoed in 2011 is opgericht hebben wij met veel verschillende organisaties en materialen gewerkt. Dit resulteerde in een diverse reeks aan producten en ideeën gemaakt met restmaterialen. In een aantal gevallen heeft dit geleidt individuele merken of zelfs tot zelfstandige bedrijven, zoals Beat the Bag en Coffee Based. Op de pagina Onze Merken vind je meer informatie.


Lees meer over onze merken

Producten breder in de markt zetten?


Het komt geregeld voor, dat de ontwikkelde ideeën niet alleen interessant zijn voor uw organisatie zelf, maar ook voor daarbuiten. Ook kan het zo zijn, dat het product op een grotere schaal geproduceerd moet worden dan de organisatie zelf weer nuttig kan inzetten. In beide gevallen is het interessant om te kijken of de producten breder in de markt gezet kunnen worden. Wij kunnen hierbij ondersteunen door de samenwerking met ons zusterbedrijf LoopedGoods. LoopedGoods is de grootste circulaire webshop van Nederland die zowel de consument als de zakelijke klant bedient. 


Lees meer over LoopedGoods