Veelgestelde vragen

De producten van VerdraaidGoed zijn te koop via de webshop van LoopedGoods. In deze shop vind je niet alleen de producten die voortkomen uit VerdraaidGoed projecten, maar ook circulaire producten van verschillende Nederlandse start-ups en scale-ups.

Er zijn ook verschillende winkels in Nederland die de producten van VerdraaidGoed in hun assortiment hebben, deze vind je via contact.

De producten van VerdraaidGoed zijn ook voor het bedrijfsleven te koop via de webshop van LoopedGoods. In deze shop vind je niet alleen de producten die voortkomen uit VerdraaidGoed projecten, maar ook circulaire producten van verschillende Nederlandse start-ups en scale-ups. Met LoopedGoods maken wij circulair inkopen gemakkelijk en geven wij circulaire voorlopers steun in de rug. Je kunt hier ook terecht voor cadeaukaarten of samengestelde pakketten.

Als de producten niet op voorraad zijn in de webshop, neem dan contact met ons op.

VerdraaidGoed werkt voor een zeer uitlopende groep klanten, zie ons project portfolio voor een overzicht. Wij beginnen waar uw core-business ophoudt, maar uw duurzaamheids-ambities doorgaan. Bij onze diensten staat omschreven voor wie deze bedoeld zijn, wilt u hier advies over, neem gerust contact met ons op.
Op de pagina over diensten staat per onderdeel beschreven hoe hiervan gebruikgemaakt kan worden. Bij vragen over de mogelijkheden neem contact met ons op via info@verdraaidgoed.nl
De BlueVICI methode is ontstaan tijdens het afstudeerproject van Lisanne Addink, oprichter van VerdraaidGoed.
Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
VerdraaidGoed werkt met name met reststromen die met regelmaat vrijkomen. We hebben al veel ervaring met plaatmateriaal, promotiedoeken en koffiedik.
VerdraaidGoed producten worden gemaakt in Nederlandse sociale werkplaatsen, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Omdat we produceren in Nederland voorkomen we grote transportafstanden en kunnen we er zeker van zijn dat onze producten onder goede arbeidsomstandigheden worden gemaakt.