Image

Onze Merken


Sinds VerdraaidGoed in 2010 is opgericht hebben wij met veel verschillende organisaties en materialen gewerkt. Dit resulteerde in een diverse reeks aan producten en ideeën gemaakt met restmaterialen. Soms leidde dit zelfs tot spin-off bedrijven. Zie hieronder een overzicht van onze merken welke zijn ontstaan uit voorgaande projecten.

Image
NS-Upcycle

In samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen is het NS-Upcycle project opgezet en wordt er een geheel nieuw leven gegeven aan de gebruikte vertrekstaten. Vijf keer per jaar worden deze borden vervangen als de dienstregeling wijzigt, jaarlijks levert dit 15.000 oude borden op. Er is ondertussen een complete NS-Upcycle productlijn beschikbaar, bestaande uit simpele, verrassende producten voor dagelijks gebruik.


Lees Meer
Ga naar NS-Upcycle.nl

Image
CB_logo
Coffee Based

Sinds begin 2015 werken we aan de ontwikkeling van het Coffee Based concept, waarbij wordt onderzocht welke mogelijkheden er allemaal zijn met de reststroom koffie. We focussen hierbij in eerste instantie op het ontwikkelen van nieuwe materialen op basis van koffiedik. Ons uiteindelijke doel is om van Coffee Based een gerenommeerd koffiedik-kenniscentrum te maken.


Lees Meer
Ga naar CoffeeBased.nl

Image
Image
Beat the Bag

Beat the Bag vermindert het gebruik van plastic tasjes én geeft promotiemateriaal een tweede leven. Door promotiemateriaal zoals spandoeken en vlaggen van en voor bedrijven te upcyclen tot herbruikbare tassen helpen we de circulaire economie in Nederland verder op weg. We zetten iedere maand zo’n 1.500m2 van dit materiaal om in kwalitatief hoogwaardige tassen, aangepast aan de wens van de klant. Hiermee voorzien we ook in sociale en lokale werkgelegenheid, aangezien al onze tassen met veel liefde genaaid worden in sociale werkplaatsen.


Lees Meer
Ga naar BeattheBag.com

Image

Logo VerdraaidGoedProduct.nl
VerdraaidGoedProduct

In juni 2017 lanceerden wij een nieuwe webshop met de beste circulaire producten van Nederlandse bodem. Samen met Stichting Maatschappij en Onderneming hebben wij hard gewerkt aan deze shop en we zijn trots op het resultaat: VerdraaidGoedProduct.nl (Gestart als LoopedGoods.com) – Samen Circulair. In deze shop vind je niet langer alleen de producten die voort komen uit VerdraaidGoed projecten, maar circulaire producten van verschillende Nederlandse start-ups en scale-ups. Door hen een podium te bieden, ondersteunen wij ondernemers met een duurzame missie. VerdraaidGoedProduct vertelt hun verhaal en presenteert hun producten in een state of the art webshop. Want wij geloven dat een transitie naar een circulaire economie niet zonder gedreven ondernemers kan.


Lees Meer
Ga naar VerdraaidGoedProduct.nl