Image

Wie zijn wij

Image
Lisanne Addink–Dölle
Oprichter & Eigenaar

VerdraaidGoed is opgericht door Lisanne Addink-Dölle in 2011. Sindsdien heeft zij de dagelijkse leiding bij VerdraaidGoed. Lisanne is een all-round creatieveling die voortdurend streeft naar het verduurzamen van onze samenleving. In 2010 studeerde zij cum laude af als industrieel ontwerpster aan de TU Delft.


Image
Remco Addink
Partner

Remco is sinds maart 2013 partner bij VerdraaidGoed. Hij heeft aan de TU Delft een bachelor werktuigbouwkunde gedaan en heeft zich vervolgens middels een master gespecialiseerd in duurzame energie technologie. Remco heeft twee jaar lang gewerkt als strategie consultant bij ‘sustainablilty services’ van Accenture. Hier werkte hij aan verschillende duurzaamheidsprojecten binnen grote organisaties.


Image
Marjet Breuren - De Jong

Marjet is in 2015 bij VerdraaidGoed begonnen als afstudeerder. Tijdens haar studie Product Design aan de Hogeschool van Amsterdam kwam zij op het idee om koffiedik als grondstof in te zetten. Haar afstudeerwerk was het begin van Coffee Based, dat nu is uitgegroeid tot zelfstandig bedrijf. Naast Coffee Based houdt Marjet zich bij VerdraaidGoed bezig met het coördineren van producties en leveringen van NS-Upcycle producten en is zij verantwoordelijk voor de support van LoopedGoods klanten en deelnemers.


Image
Tessa Vaendel

Tessa heeft VerdraaidGoed in 2011 leren kennen tijdens een ontwerpwedstrijd, waarbij de Lichtpost lamp van haar team als winnend idee werd verkozen. Tijdens haar Master Integrated Product Design aan de TU Delft heeft ze een half jaar stage gelopen bij VerdraaidGoed. Dit werd opgevolgd door een student-assistent project bij de Green Office van TU Delft in samenwerking met VerdraaidGoed. Na haar afstuderen in 2017 is Tessa weer terug bij VerdraaidGoed en is zij betrokken bij de uitvoering van de Circulaire Verkenningen en de coördinatie van Beat the Bag.

Raad van advies

Prof. Dr. Ir. Han Brezet
“De ervaring die wij vanuit het Design for Sustainability programma van de TU Delft met Lisanne hebben opgedaan in diverse samenwerkingsprojecten, leert dat zij haar omgeving blijvend duurzaam en creatief kan inspireren. Dit is het jonge en ondernemende talent dat de groene toekomst nodig heeft!”

Prof. Dr. Ir. Jacob Fokkema
“Een duurzame oplossing van een probleem is de balans van geven en nemen in een praktische wereld. Met VerdraaidGoed! komt Lisanne met concrete duurzame producten en ideeen die een antwoord zijn op een deel van de afval vraagstukken die er liggen. Lisanne is een buitengewoon enthousiast persoon; haar enthousiasme is aanstekelijk en ik ondersteun haar dan ook met veel plezier.”