Image

Wie zijn wij

Image
Lisanne Addink–Dölle
Oprichter & Eigenaar

VerdraaidGoed is opgericht door Lisanne Addink-Dölle in 2011. Sindsdien heeft zij de dagelijkse leiding bij VerdraaidGoed. Lisanne is een all-round creatieveling die voortdurend streeft naar het verduurzamen van onze samenleving. In 2010 studeerde zij cum laude af als industrieel ontwerpster aan de TU Delft.


Image
Remco Addink
Partner

Remco is sinds maart 2013 partner bij VerdraaidGoed. Hij heeft aan de TU Delft een bachelor werktuigbouwkunde gedaan en heeft zich vervolgens middels een master gespecialiseerd in duurzame energie technologie. Remco heeft twee jaar lang gewerkt als strategie consultant bij ‘sustainablilty services’ van Accenture. Hier werkte hij aan verschillende duurzaamheidsprojecten binnen grote organisaties.


Image
Marjet Breuren-de Jong

Marjet is in 2015 bij VerdraaidGoed begonnen als afstudeerder. Tijdens haar studie Product Design aan de Hogeschool van Amsterdam kwam zij op het idee om koffiedik als grondstof in te zetten. Haar afstudeerwerk was het begin van Coffee Based, dat nu is uitgegroeid tot zelfstandig bedrijf. Marjet is verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp en alle visuele communicatie.


Image
Sofie Heeres

Sofie is in 2020 begonnen bij VerdraaidGoed. Tijdens haar studie Officemanagement is haar interesse in de mogelijkheden van de circulaire economie gaan groeien. Na haar studie is zij bij VerdraaidGoed begonnen om bij te dragen aan de circulaire economie. Sofie is als Officemanager verantwoordelijk voor de communicatie van LoopedGoods en de praktische zaken bij VerdraaidGoed.


Image
Vince van der Meer

Vince is in 2020 gestart bij VerdraaidGoed. Tijdens zijn studie Industrieel Product Ontwerpen is hij in aanraking gekomen met de circulaire economie. Sinds die kennismaking was gewoon ontwerpen niet meer de uitdaging, maar wilde hij zich alleen nog inzetten voor circulaire projecten. Na dit 2,5 jaar als ondernemer gedaan te hebben besloot hij om zijn krachten te bundelen en bij VerdraaidGoed de circulaire economie verder te brengen. 
Binnen VerdraaidGoed is Vince het aanspreekpunt voor het gehele zakelijke netwerk en begeleidt hij verschillende ontwikkelingstrajecten.


Raad van advies

Prof. Dr. Ir. Han Brezet
“De ervaring die wij vanuit het Design for Sustainability programma van de TU Delft met Lisanne hebben opgedaan in diverse samenwerkingsprojecten, leert dat zij haar omgeving blijvend duurzaam en creatief kan inspireren. Dit is het jonge en ondernemende talent dat de groene toekomst nodig heeft!”

Prof. Dr. Ir. Jacob Fokkema
“Een duurzame oplossing van een probleem is de balans van geven en nemen in een praktische wereld. Met VerdraaidGoed! komt Lisanne met concrete duurzame producten en ideeen die een antwoord zijn op een deel van de afval vraagstukken die er liggen. Lisanne is een buitengewoon enthousiast persoon; haar enthousiasme is aanstekelijk en ik ondersteun haar dan ook met veel plezier.”