Beat the Bag

Let’s beat the bag

Beat the Bag vermindert het gebruik van plastic tasjes én geeft promotiemateriaal een tweede leven. Door reclamedoeken van en voor bedrijven te upcyclen tot herbruikbare tassen helpen we de circulaire economie in Nederland verder op weg. In sociale werkplaatsen wordt met veel liefde genaaid aan deze duurzame en kwalitatief hoogwaardige tassen, waarmee we voorzien in sociale en lokale werkgelegenheid.
100% duurzaam, 100% sociaal en 100% lokaal.

Op naar een circulair Nederland

Binnen de signing industrie wordt veel materiaal geproduceerd. Vaak gaat dit een kort leven tegemoet. Binnen enkele weken of soms zelfs uren is een met zorg gemaakt doek alweer afval geworden. Zodra het slotwoord heeft geklonken beginnen de standbouwers de doeken in afvalcontainers te stoppen. Beat the Bag biedt een alternatief. Wij zorgen er voor, dat het materiaal voort leeft als unieke tassen, die bij uitstek geschikt zijn als incentives in bijvoorbeeld kerstpakketten of voor relaties. Iedere tas is uniek maar past gegarandeerd binnen de huisstijl. Ze zijn tenslotte gemaakt van de ondernemers eigen doek.

Beat the Bag is er voor jou

Beat the Bag kent 3 doelgroepen. Consumenten kunnen in de webshop losse tassen kopen. Winkeliers en bedrijven kunnen tegen inkoopprijzen tassen kopen voor eigen gebruik of voor wederverkoop in hun winkel. Groot gebruikers zoals evenement organisatoren, signing bedrijven, adverteerders en reclamebureau’s kunnen tassen laten maken van hun eigen doek of dat van hun klanten. Zo krijgen ze hun eigen materiaal weer terug als bruikbare tas. Speciaal voor deze groep grootgebruikers biedt Beat the Bag ook een partnerschap aan.

Het Beat the Bag project heeft een eigen website:

Naar de website van Beat the Bag

0
Sociale arbeidsuren

0
M2 Doek recycled

0
Plastic tassen bespaard

De producten