Home PageOver VGWerken bij

Werken bij

Vacatures

VerdraaidGoed bestaat uit een klein team met daaromheen een flexibele schil van vrijwilligers en freelancers die op piekmomenten op ad hoc basis de organisatie kunnen ondersteunen. Ben je creatief, ondernemend en enthousiast over VerdraaidGoed? Dan ben jij bij VerdraaidGoed op de juiste plek.

Momenteel hebben wij de volgende vacature:

Operationeel Manager – Solliciteer vóór 18 september.

VerdraaidGoed is op zoek naar teamuitbreiding. Momenteel hebben wij een vacature voor een Operationeel Manager. VerdraaidGoed zoekt een top talent die ons team kan komen versterken. Zo vergroten we de slagkracht van VerdraaidGoed en zorgen we er voor dat iedereen zich beter kan concentreren op zijn eigen takenpakket.

 

Meer weten? Bekijk dan bovenstaand document voor informatie over de functie en hetgeen wij vragen en aanbieden.
Interesse? Stuur dan een spetterende email naar lisanne@verdraaidgoed.nl, dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Stages en afstuderen

VerdraaidGoed biedt leuke, afwisselde en uitdagende stage- en afstudeerplekken voor hbo’ers en WO’ers. Wij hebben plek voor 4 studenten per periode. In de afgelopen jaren hebben al tientallen studenten hun stage of afstudeeropdracht met succes bij VerdraaidGoed vervuld.

VerdraaidGoed is een Kenteq Erkend leerbedrijf.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Of heb je interesse in een stage bij VerdraaidGoed, stuur dan een email naar info@verdraaidgoed.nl met een korte motivatie, je CV en eventueel je portfolio.

Wegens Koningsdag worden er op donderdag 27 april geen bestellingen verwerkt en verzonden.
Bestellingen nemen wij de volgende dag, vrijdag 28 april, weer in behandeling.