Image

Uitgebreide Route

Brochure aanvragen


VerdraaidGoed is al 10 jaar actief bezig met het bedenken van oplossingen voor afvalstromen. Wil uw organisatie over op een toekomstbestendigere bedrijfsvoering? Wilt u duurzamere producten produceren, gebruiken of inkopen? Zonder begeleiding is dit echter niet altijd gemakkelijk. Voor het vinden van het antwoord op deze vragen heeft VerdraaidGoed een werkwijze ontwikkeld. Middels onze Uitgebreide Route komen we op gestructureerde en creatieve wijze tot de antwoorden die u zoekt. 

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang de brochure met meer informatie over de Uitgebreide Route van VerdraaidGoed.


  VerdraaidGoed heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze diensten. U kunt zich op elk moment uitschrijven voor deze berichten. Raadpleeg ons Privacybeleid voor informatie over hoe u zich kunt afmelden, evenals onze toewijding om uw privacy te beschermen.

  Inspiratie Route


  Image

  Wordt u graag op weg geholpen, dan kan dit met de Inspiratie Route. 


  Lees meer over de Inspiratie Route

  Snelle Route


  Image

  Bent u geïnteresseerd in een snelle oplossing voor uw reststroom, dan bieden wij de Snelle Route.


  Lees meer over de Snelle Route

  Uitgebreide Route


  Image

  Gaat u liever samen met ons de diepte in om een product naar wens te ontwikkelen van uw eigen restmateriaal? Dan is de Uitgebreide Route geschikt.


  Lees meer over de Uitgebreide Route

  Realisatie Route


  Image

  Heeft u al een concreet product-idee dat geproduceerd moet worden op een maatschappelijk verantwoorde manier? Neem dan een kijkje bij de Realisatie Route.


  Lees meer over de Realisatie Route