Image

Snelle Route


 

VerdraaidGoed is al 10 jaar actief bezig met het bedenken van oplossingen voor afvalstromen. In die tijd is er menig oplossing bedacht en heeft VerdraaidGoed een waardevol netwerk opgebouwd. Mogelijk is één van deze ideeën ook direct toe te passen in uw organisatie. Middels de Snelle Route bieden we u een oplossing voor bekende reststromen welke op korte termijn gerealiseerd kan worden en kunt u direct aan de slag!

In onderstaand overzicht vindt u  de materialen en bijbehorende oplossingen die wij aanbieden als Snelle Route. Sluit uw materiaal en productwens hierop aan? Dan is kunnen wij uw restroom na een intake en een klein vooronderzoek, direct omzetten in nieuwe producten.


Neem contact op voor meer informatie
 

Materialen en producten


In onderstaand overzicht ziet u de materialen waarmee wij een Snelle Route kunnen aanbieden en de producten die wij van uw materiaal kunnen maken.


Onze aanpak


Wat Goed! Er bestaan al oplossingen die aansluiten bij uw reststroom. Dat betekent dat we in een mum van tijd nieuwe waardevolle producten kunnen maken uit een reststroom die jullie nu mogelijk weggooien. Na een korte analyse van jullie materiaal (want de ene kunststof is de andere niet en de ene bedrijfsjas is toch echt anders dan de andere) en het bespreken van de productrichting die het beste bij jullie past, is het een kwestie van doen. In drie snelle stappen zorgen we ervoor dat de opties met uw restmateriaal helder op een rijtje komen te staan en maken we indien mogelijk een eerste voorbeeldproduct. U eindigt deze snelle route met een productievoorstel, een sample en een prijsopgave voor de verdere productie.


Image
Neem contact op voor meer informatie

Na afloop


Snelle Route afgerond, wat nu?

Voor de realisatie van de circulaire ideeën die resulteren uit de circulaire verkenning heeft VerdraaidGoed een sterk netwerk van circulaire ondernemers en producenten. Samen met hen werken we de ideeën verder uit en worden ze gerealiseerd. Indien mogelijk worden hier mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij betrokken.


Image
Breder in de markt zetten

Het komt geregeld voor, dat de ontwikkelde ideeën niet alleen interessant zijn voor uw organisatie zelf, maar ook voor daarbuiten. Ook kan het zo zijn, dat het product op een grotere schaal geproduceerd moet worden dan de organisatie zelf weer nuttig kan inzetten. In beide gevallen is het interessant om te kijken of de producten breder in de markt gezet kunnen worden. Wij kunnen hierbij ondersteunen door de samenwerking met ons zusterbedrijf LoopedGoods. LoopedGoods is de grootste circulaire webshop van Nederland die zowel de consument als de zakelijke klant bedient.


Image