Image

Snelle Route


 

VerdraaidGoed is al 10 jaar actief bezig met het bedenken van oplossingen voor afvalstromen. In die tijd is er menig oplossing bedacht en heeft VerdraaidGoed een waardevol netwerk opgebouwd. Mogelijk is één van deze ideeën ook direct toe te passen in uw organisatie. Middels de Snelle Route bieden we u een oplossing voor bekende reststromen welke op korte termijn gerealiseerd kan worden en kunt u direct aan de slag!

In onderstaand overzicht vindt u  de materialen en bijbehorende oplossingen die wij aanbieden als Snelle Route. Sluit uw materiaal en productwens hierop aan? Dan is kunnen wij uw restroom na een intake en een klein vooronderzoek, direct omzetten in nieuwe producten.


Vraag brochure aan voor meer informatie
 

Materialen en producten


In onderstaand overzicht ziet u de materialen waarmee wij een Snelle Route kunnen aanbieden en de producten die wij van uw materiaal kunnen maken.


Image

Onze aanpak


Wat Goed! Er bestaan al oplossingen die aansluiten bij uw reststroom. Dat betekent dat we in een mum van tijd nieuwe waardevolle producten kunnen maken uit een reststroom die jullie nu mogelijk weggooien. Na een korte analyse van jullie materiaal (want de ene kunststof is de andere niet en de ene bedrijfsjas is toch echt anders dan de andere) en het bespreken van de productrichting die het beste bij jullie past, is het een kwestie van doen. In drie snelle stappen zorgen we ervoor dat de opties met uw restmateriaal helder op een rijtje komen te staan en maken we indien mogelijk een eerste voorbeeldproduct. U eindigt deze snelle route met een productievoorstel, een sample en een prijsopgave voor de verdere productie.


Image

Brochure


Wilt u graag onze brochure over de Snelle Route ontvangen om op een later moment terug te lezen of om de informatie te delen met collega's?
Druk dan op de button hieronder om de brochure aan te vragen.


Vraag brochure aan voor meer informatie