Image

Snelle Route

Brochure aanvragen


VerdraaidGoed is al 10 jaar actief bezig met het bedenken van oplossingen voor afvalstromen. In die tijd is er menig oplossing bedacht en heeft VerdraaidGoed een waardevol netwerk opgebouwd. Mogelijk is één van deze ideeën ook direct toe te passen in uw organisatie. Middels de Snelle Route bieden we u een oplossing voor bekende reststromen welke op korte termijn gerealiseerd kan worden en kunt u direct aan de slag!

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang de brochure met meer informatie over de Snelle Route van VerdraaidGoed.


  VerdraaidGoed heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze diensten. U kunt zich op elk moment uitschrijven voor deze berichten. Raadpleeg ons Privacybeleid voor informatie over hoe u zich kunt afmelden, evenals onze toewijding om uw privacy te beschermen.

  Inspiratie Route


  Image

  Wordt u graag op weg geholpen, dan kan dit met de Inspiratie Route. 


  Lees meer over de Inspiratie Route

  Snelle Route


  Image

  Bent u geïnteresseerd in een snelle oplossing voor uw reststroom, dan bieden wij de Snelle Route.


  Lees meer over de Snelle Route

  Uitgebreide Route


  Image

  Gaat u liever samen met ons de diepte in om een product naar wens te ontwikkelen van uw eigen restmateriaal? Dan is de Uitgebreide Route geschikt.


  Lees meer over de Uitgebreide Route

  Realisatie Route


  Image

  Heeft u al een concreet product-idee dat geproduceerd moet worden op een maatschappelijk verantwoorde manier? Neem dan een kijkje bij de Realisatie Route.


  Lees meer over de Realisatie Route